freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Nu var det ett tag sedan

Nu var det ett tag sedan jag rapporterade någon allvarligt, men det är en bra sak, eftersom att det betyder att det har lugnat ned sig lite på den här fronten.

Dock kan jag rekommendera att ni provar Personal software inspector från Secunia. Detta program är under konstant utveckling men är ett mycket bra vertyg för att se hur pass många ouppdaterade program du har på din dator, och hur du enklast uppdaterar dem med ett par mus klickningar, så det är helt perfekt för er som gillar att pilla på musen.

Ouppdaterade program är ofta en säkerhetsrisk eftersom att de innehåller programmeringsbrister och fel som gör att andra användare kan komma åt innehållet i din dator.

För er som är ute och surfar mycket, med Internet Explorer, och kanske på mindre lämpliga sidor så rekommenderar jag att ni byter webläsare till FireFox 2 och lägger till instickprogrammet Adblock+, så slipper ni alla dessa popups och reklam meddelanden.

Naturligtvis är båda programmen helt gratis, och har bättre samt säkrare funktioner än någon Internet Explorer version som har funnits.