freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Microsoft visade upp nytt Operativsystem för Vista kritiker

För att bättra på Vistas rykte samlade Microsoft ihop en grupp Vista-skeptiker och lät dem på video berätta om sina erfarenheter med Vista och vad de ogillade med operativsystemet. Därefter visade Microsoft upp ett "nytt" operativsystem med kodnamnet Mojave för kritikerna. Mer än 90% av dessa var positiva till det nya operativsystemet, som i själva verket visade sig vara Windows Vista.

Det framgår inte om det endast handlat om ett annorlunda användargränssnitt eller om man demonstrerat operativsystemets funktionalitet.

Vista har funnits ute i mer än ett och ett halvt år och har smutskastats ända från start. En viss skepsis brukar alltid infinna sig för nya system, och Windows XP var inget undantag. Men tveksamheten för Vista verkar hålla i sig, vilket medfört att Microsoft nu har bestämt sig för att skjuta på vagnen en aning.

Därför satsar man omkring 300 miljoner dollar på en reklamkampanj som ska rulla på under hösten, och att döma av den här nya fokus gruppens reaktioner så kanske Microsoft hittat rätt angreppssätt. Att låta vanliga användare säga sitt är ett effektivt sätt att få ut ett budskap.0 kommentarer