freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Mac Pirater!

Förbered dig för plundring, skatter och papegojor. Nu seglar "Sid Meier’s Pirates" in på Macen. Det är utvecklaren Feral Interactive som äntligen portar PC klassiken från 1984 till Mac-datorer.

Du börjar spelet som en ung pojke vars familj blir kidnappad av den onde Marquis av Montalban. Så småningom kastas du efter ett myteri in i rollen som kapten på ett skepp och det är upp till dig att finna framgång som pirat i Karibien.

Spelet skapades av Sid Meier, mannen bakom bland annat Civilization & Sims spelen. Pirates kombinerar många olika spel moment som exempelvis fäktning, dans, krigföring, strider på land/vatten, romantik och mycket mer. Med tiden blir du allt rikare, mer känd och byter till dig imponerande skepp. Det gäller att ständigt förfina sina färdigheter och listigt förhandla med Karibiens stormakter för att lyckas som pirat.

Spelet fungerar på både PowerPC och Intel-Mac med en processor på 1,6Ghz eller snabbare, 512Mb RAM, 128Mb grafikminne och 1,4 Gb hårddiskutrymme tillgängligt.


1 kommentarer

Silvio sa...

Oj, det var verkligen på tiden att det spelet portades över. Ni macibaner har ju inga "riktiga" spel i övrigt att ägna er åt. ^_*

Hur lever livet i östersund annars då?