freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Var med och sätt ett världsrekord den 17 juni

Här är en karta över alla som är med i världsrekord försöket, den 17 juni. Det är enkelt att vara med, allt du behöver göra är att lova att du skall ladda hem Firefox 3 på "release"-datumet.

Försöket är kontrollerat av Guinness rekord bok, och Mozilla siktar på att få 5 miljoner nedladdningar under 24 timmar. Det finns inga krav på installation efter nedladdning.


1 kommentarer

Miss_WW sa...

Med risk för att bli hängd ;-)
Visst har jag firefox installerat men avskyr det. En ovanligt korkad browser att designa för. (Jämför med IE för att reta lite extra) Firefox kräver nämligen alltid en massa extra kladd som den borde förutsätta "default" som man istället ändrar på genom att skriva in om man önskar något annat. Den kräver massor med extra rader och special jämt.

Heheh som sagt nu blir jag väl utskälld och hängd men så upplever jag det ch har alltid gjort från den dagen jag pluggade webbdesign till den dagen jag undervisade i webbdesign.
IE / Netscape
IE / Firefox
Där har alltid IE varit favorit för mig.
Lite som valet mellan PC och Mac. Själv är jag PC användare fast idag skulle jag lika gärna kunna använda Mac om jag inte redan köpt mina prgram för PC. Men förr fanns det ju lika anledningar till varför man valde det ena eller det andra i mina ögon var användningsområdet det avgörande Mac användare var dock oftast de sm var besatta om Macens överlägsenhet...
Det jag ger Firefox i denna liknade situation är att den driver på MS så att de inte kan stangera.. (Åter till Mac... jag förstår att Mac användare vill ha Firefox då IE för Mac är dött, det enda problemet med IE som jag kan kmma på)

PS tack för besöket hs mig ;-)