freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Den försvunne grundaren av Webroot funnen död

Lanikai miljonären och grundaren av företaget Webroot, Steven R. Thomas dog av skador från ett fall och det finns ingen misstanke om "Foul Play", enligt Honolulu polisen.

Thomas, 36, diagnostiserades med bipolärt syndrom i april, och han försvann spårlöst den 20 juni från ett hotel i Waikiki och i söndags upptäcktes hans ruttnande kropp av tre vandrare kl 12:45.

"Thomas skador var förenligt med ett högt fall", meddelade Honolulu Polis Maj. Alan Bluemke.

Polisens utredare har inga detaljer om hur eller när kroppen hamnade på platsen, men fallet är klassad som en obevakad död, vilket normalt innebär att offret inte var under en läkares vård.

Thomas var grundaren av Webroot Software - företaget som skapade SpySweeper och Window Washer program - och kontrollerade en förmögenhet uppskattas till $ 50 miljoner.

Den 27 april, greps han och fördes till Castle Medical Center efter att han sprang naken i en motionstävling framför sitt hem i Lanikai. Han var upprörd över krigen i Irak och Afghanistan, och hävdade att utlänningar och regeringen var ute för att döda honom, sade hans hustru, Candis Burton Thomas. Han hade också enligt uppgift vägrat medicinering och läkarvård för sin senaste diagnos av bipolärt syndrom .

0 kommentarer