freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout
freestone-carryout

Unreal Tournament 3 i blåsväder

Det har rapporterat vissa säkerhetsproblem i Unreal Tournament III, och gäller version 1.0, 1.2 samt 1.3beta4, och kan utnyttjas av illasinnade personer att orsaka en DoS (Denial of Service) eller kan kompromettera ett sårbart system.

1) Ett validering fel vid behandling av vissa packet typer kan utnyttjas för att orsaka minnes korruption via ett särskilt utformat packet med ett förstorat storlek området (större än 172 bytes).

2) Ett fel i en NULL pekare kan utnyttjas för att orsaka en krasch genom ett särskilt utformat paketet med storleken satt till större än det faktiska paketet storlek.

En lyckad exploatering kan möjliggöra installation eller körande av valfri kod på den utsatta datorn.

Lösning:
Använd endast i betrodda nätverksmiljöer.3 kommentarer

Kvastskatan sa...

Njaa.. nåt datum vore ju dumt att ange.. med tanke på att sommaren verkat ha kommit igång på riktigt nu så här på sluttampen! Blir inte så mycket sitta vid datorn alls nu för tiden.. å nån bärbar gullunge har jag ju inte. Inte än i allafall. Vill gärna bli att jag hellre fastnar där ute på balkongen.. eller nåt annat soligt ställe.. *s* Men har kommit en liiiten bit på själva bloggsidan åtminstonde.. så om du är nyfiken å vill ha en förhandstitt kan du alltid kika in på http://zetterkvasten.spacegirls.se/

Är långt ifrån klart än.. men ger ändå en liten bild av hur den kommer att se ut sen?

Laila sa...

Eftersom du gillar att läsa, passar jag på att göra lite reklam för min bok... he he.
http://www.amazon.co.uk/Breed-Air-Laila-Norman/dp/1847995853/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1211993440&sr=1-1

Lovar att jag inte ska befläcka din trevliga sida med reklam annars, men bara den här gången. Plus lite Discworld-relaterad webart (bl a) av lilla mig på http://www.lailanorman.se/webart.html

Laila sa...

och naturligtvis kom inte hela länken med.
ska vara:
http://www.amazon.co.uk/Breed-Air-Laila-Norman/
dp/1847995853/ref=sr_1_1?ie
=UTF8&s=books&qid=1211993440&sr=1-1

allt i en följd o så...

kom det med nu tro...?